En af de stærkeste danske sprintere fortsætter på Team Børkop Cykler – Carl Ras, Roskilde Junior i 2018

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]

[av_image src=’http://teamroskildejunior.com/wp-content/uploads/2017/10/Ludwig-launch-300×170.jpg’ attachment=’1468′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_full][av_textblock size=’18’ font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

LUDVIG WACKER

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Ludvig Wacker, der gennem tiden har sprintet sig til mange sejre fortsætter på holdet. Ludvig er en utrolig hårdfør sprinter, som kan sidde med hjem i de fleste finaler, og samtidig har han et godt punch til sidst. I 2017 har Ludvig blandt andet vundet Nations Cup Gent Wevelgem, været på podiet på en etape i nationscup Trophee Centre Morbihan. Med UCI podieplaceringer i 2017, flere danske DCU sejre og deltagelse ved VM i Bergen har Ludvig haft en stærk sæson og han har været en god teamplayer. I 2017 går han efter en topplacering i Paris Roubaix og en Nations Cup sejr.
[/av_textblock]