Hårdfør teamplayer fortsætter på Team Børkop Cykler – Carl Ras, Roskilde Junior i 2018

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]

[av_image src=’http://teamroskildejunior.com/wp-content/uploads/2017/10/Jonas-Launch-300×200.jpg’ attachment=’1471′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_full][av_textblock size=’18’ font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

JONAS ZWISLER

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Jonas Zwisler er en rytter, som fungerer bedst på de lange og hårde løb. Er der mange højdemeter er han helt i sit es.  Jonas har blandt andet vundet etapesejre i Randers Bike Week i år og han er typen, der altid tager en for holdet. Jonas går efter en UCI sejr i 2018 samt at komme med til VM og føre Danmark og Roskilde-teamet til den 3. verdensmester i træk. Jonas er en seriøs rytter, der prioriterer både skolen og sin sport højt. Det er en vigtig del af at være på holdet.
[/av_textblock]