En af de mest vindende juniorryttere i Danmark fortsætter på Team Børkop Cykler – Carl Ras, Roskilde Junior i 2018

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]

[av_image src=’http://teamroskildejunior.com/wp-content/uploads/2017/10/Skjel-Launch-300×300.png’ attachment=’1474′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_full][av_textblock size=’18’ font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

MATTIAS SKJELMOSE

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Mattias Skjelmose er en fantastisk stærk etapeløbsrytter, der kører stærkt opad såvel som på en enkeltstart. I 2017 har Matthias vist sig utroligt stærk ved at som 1. års junior at vinde Juniorcuppen i Danmark og dermed ligeledes ungdomstrøjen. Han har vundet Øresundscuppen og tog en flot sølvmedalje på enkeltstart ved DM i linjeløb. I Fredsløbet i Tjekkiet i foråret vandt Mattias bjergtrøjen og han blev nr. 5 samlet i Niedersachen Rundfarht. Mattias har noget at have sine ambitioner i og han går efter en topplacering i Paris Roubaix, at vinde Fredsløbet og så ligger VM-ruten med sine mange højdemeter nok oplagt til Mattias. På holdet er Mattias typen, der i alle forhold går all in og han er detaljens mand.
[/av_textblock]