VM Sølvvinder på 4 km holdløb fortsætter i 2018 på Team Børkop Cykler – Carl Ras, Roskilde Junior

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]

[av_image src=’http://teamroskildejunior.com/wp-content/uploads/2017/09/DSC_6335-201×300.jpg’ attachment=’1013′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_full][av_textblock size=’18’ font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

MATIAS MALMBERG

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Matias Malmberg, som pt. er en af Danmarks bedste baneryttere i sin årgang fortsætter på teamet. Matias har haft en fantastisk banesæson, hvor han som 1. års junior blandt andet blev dansk mester i Omnium på banen. Matias har under hele sæsonen været en vigtig del af det danske banelandshold, og højdepunktet var at vinde VM sølvet i 4 km holdløb. Matias blev ligeledes en flot nummer 2 ved 6-dages cuppen i Ballerup i februar. På landevejen har Matias vist god stabilitet gennem det meste af sæsonen med flere gode placeringer i de danske licensløb.
[/av_textblock]