Team Børkop Cykler – Carl Ras, Roskilde Junior henter i 2018 en fighter fra egne rækker

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]

[av_image src=’http://teamroskildejunior.com/wp-content/uploads/2017/10/Mads-Launch-300×202.png’ attachment=’1463′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_full][av_textblock size=’18’ font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

MADS KLINKE

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Mads Klinke, der har kørt for Roskilde Cykle Ring som 1. års juniorrytter har via stabile resultater kørt sig til en plads på holdet. Mads har i den forløbne sæson leveret flere top-10 placeringer i de danske løb. Han er en allround rytter med god teknik, der også kommer af, at Mads prioriterer crosscyklen om vinteren. Mads håber blandt andet på, at kvalificere sig til VM i cross i februar.
[/av_textblock]