Endnu en OL-Rytter hentes til Team Børkop Cykler – Carl Ras, Roskilde Junior i 2018

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]
[av_image src=’http://teamroskildejunior.com/wp-content/uploads/2017/10/Andreas-Launch-300×296.jpg’ attachment=’1458′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_full]

[av_textblock size=’18’ font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

ANDREAS BYSKOV SARBO

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Andreas Byskov Sarbo kommer til Team Børkop Cykler – Carl RAS, Roskilde Junior, fra Lyngby Cycle Club. Andreas har startet sin cykelkarriere forholdsvist sent, men viste fra start et højt niveau ved at blive Danmarksmester i enkeltstart i 2015.  Andreas har flere sejre i danske såvel som udenlandske løb i år, blandt andet i et etapeløb i Ardennerne og en sejr i et endagsløb i Belgien. Ligeledes var han på podiet i den danske PinseCup. Andreas har sammen med Frederik og William repræsenteret Danmark ved UngdomsOL i Gyor i sommeren 2017. Andreas er en stærk rytter, der både vil være en forstærkning for holdet med sin enkeltstart og sin evne til at angribe udefra. Andreas bliver også at finde på banen i vinter.
[/av_textblock]