Frederik Wandahl vinder DM i landevejscykling

[av_image src=’http://teamroskildejunior.com/wp-content/uploads/2018/07/Podiebillede-Frederik.jpg’ attachment=’1682′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jjt0sd6p’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jjt0m14g’ admin_preview_bg=”]
Frederik Wandahl vandt i denne weekend Danmarksmesterskabet i landevejsløb på Falster – endnu et år tilhører det Team Børkop Cykler – Carl Ras, Roskilde Junior. Det var ellers et amputeret hold, der stillede til start, da 3 ryttere var ude på forhånd: Matias Skjelmose var ramt af karantæne, mens Andreas Sarbo og Matias Malmberg var ude pga. sygdom og skader, ligesom Mads Klinke også måtte stå af efter forholdsvis få kilometer også ramt af skade. De tilbageværende ryttere kæmpede til gengæld bravt og det er tydeligt, at de efterhånden bliver kørt bedre og bedre sammen. Efter en bevidst defensiv start for hele holdet kom William Blume Levy frem i et udbrud på 3 personer. Tæt på mål kommer en forfølgergruppe med Frederik Wandahl op efter et rigtig godt teamarbejde bagved frontgruppen. De to førsteårsryttere, der kender hinanden rigtig godt aftalte, at William kørte Frederik frem til spurten. Den klarede de på bedste vis og sikrede dermed mesterskabet til Frederik og en 5. plads til William. Ludwig Anton Wacker og Victor Fuhrmann Desimpelaere slutter ligeledes i Top 20.
 

På enkeltstarten manglede vi teamets største favorit til podiet, Matias Skjelmose. Vi sluttede med 4 ryttere i Top 15: William Blume Levy (4), Frederik Wandahl (8), Ludwig Anton Wacker (11) og Victor Fuhrmann Desimpelaere (15). Resultaterne fra vores 1. års ryttere tegner særdeles lovende for den kommende sæson.

 
[/av_textblock]