DM GULD I HOLDLØB FOR 9. GANG I TRÆK!

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Sikke en weekend!
Vores junior-ryttere har i denne weekend kørt DM i holdløb i Hårlev syd for Køge. Teamet stillede med et 6 mand stort hold, som kørte sejren hjem for 9. gang i træk. På holdet var Mattias Skjelmose, Frederik Wandahl, William Blume, Andreas Sarbo, Matias Malmberg og Ludvig Anton Wacker. Det tog rytterne knapt en time at cementere sejren på en teknisk rute og på en meget varm dag. Vi holder traditionerne i hævd.

Søndag stillede vi med fuldt hold til Denim Junior Cuppen i Nyborg. Igen viste teamet klasse og vores 1. års rytter William Blume tog sejren med holdkammeraten Mattias Skjelmose på en sikker 2. plads. Frederik Wandahl erobrede den hvide ungdomstrøje. Løbet prioriteres af de danske juniorhold, og derfor er stort set alle de danske ryttere til start. Der blev kørt aggressivt fra start, og det lykkes ret hurtigt for William, Mattias og Frederik Wandahl at ramme et stærkt udbrud, hvor de kunne dominere løbet. Resultatet i den prestigefyldte junior Cup er et resultat af et stærkt holdsamarbejde. Bag udbruddet sad Andreas Sarbo, Victor Fuhrmann, Jonas Zwisler, Mads Klinke, Ludvig Wacker og Matias Malmberg og lavede en stor præstation, hvor de bakkede af.

Teamets styrke og flotte resultater understreges også, når de kører på Landsholdet. Sidste weekend repræsenterede Mattias Skjelmose og William Blume Landsholdet ved UCI Nations Cuppen, Tour du Pay de Vaud i Schweiz. Her tog William en etapesejr på Kongeetapen og Mattias vandt enkeltstarten. De to ryttere havde skiftevis den gule førertrøje og Mattias Skjelmose kunne da også tage den med hjem som samlet vinder med William på 2. pladsen og som vinder af den hvide ungdomstrøje. Det danske landshold blev dermed samlet vinder af holdkonkurrencen og fører Nations Cuppen.

Teamets ryttere udgør typisk en pæn del af Landsholdet og til UCI Nationscuppen, Fredsløbet i Tjekkiet i maj var Mattias Skjelmose igen på podiet med en samlet 2. plads og Frederik Wandahl viste også gode takter i det meget hårde og kuperede løb. Fredsløbet går for at være et af verdens mest hårde etapeløb for juniorer.
Vi har ligeledes haft ryttere nede og køre UCI Nationscuppen, Morbihan i Frankrig. Her deltog Victor Fuhmann, Jonas Zwisler og Andreas Byskov Sarbo. Her fik de også vist landsholdsfarverne frem, da Andreas var meget tæt på at vinde den prikkede bjergtrøje.
I næste Weekend kører Banelandsholdet igen en Nations Cup, Trofeo Carlsberg i Tyskland. Her er Mathias Malmberg, Frederik Wandahl og Victor Fuhrmann udtaget fra Teamet til at repræsentere Landsholdet. 

 
[/av_textblock]

[/av_one_full][av_one_fourth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]

[av_image src=’http://teamroskildejunior.com/wp-content/uploads/2018/06/DM-Holdløb-2018-300×200.jpg’ attachment=’1641′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_fourth][av_one_fourth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]

[av_image src=’http://teamroskildejunior.com/wp-content/uploads/2018/06/DMHoldløb-Podie-hele-holdet-300×200.jpg’ attachment=’1643′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_fourth][av_one_fourth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]

[av_image src=’http://teamroskildejunior.com/wp-content/uploads/2018/06/Junior-cup-vinderbillede-300×200.jpg’ attachment=’1644′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_fourth][av_one_fourth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]

[av_image src=’http://teamroskildejunior.com/wp-content/uploads/2018/06/Junior-cup-podiebillede-300×200.jpg’ attachment=’1645′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_fourth]