Fremtiden ser lys ud for Team NPV – Carl Ras Roskilde Junior

Ejendomsudviklingsfirmaet NPV har allerede nu valgt at forlænge deres sponsoraftale med Team NPV – Carl Ras Roskilde Junior med yderligere to år. Sponsoratet løber derfor til og med 2022.

”Det har afgørende betydning for et team som vores at have en stærk og loyal sponsor som NPV i ryggen. Når vi ikke konstant skal bruge energi på at få økonomien til at hænge sammen, kan vi koncentrere os om det, det i virkeligheden drejer sig om for os, nemlig talentudviklingen. Det giver også et signal til andre potentielle sponsorer om, at vores projekt er værd at skyde penge i,” udtaler en glad Team Manager Thomas Wandahl. 

Thomas fortsætter:
”Det er et kæmpe skulderklap til os som juniorteam, at NPV allerede nu giver udtryk for, at de ønsker at forlænge. Jeg er virkelig tilfreds med, at vi har formået at leve op til de forventninger, som en af vores hovedsponsorer har til os. Jeg glæder mig meget til at fortsætte samarbejdet i de næste år.”

NPV har været med som en af hovedsponsorerne de seneste 2 år

NPV har været med som sponsor næsten lige fra starten, men som en af 2 navnesponsorer de seneste 2 år. Virksomheden, der bor i Charlottenlund, udvikler bolig- og erhvervsejendomme i København og andre storbyer. Så hvordan hænger byudviklingsprojekter sammen med cykelsport og talentudvikling?

”For NPV er udvikling et bærende element i alt, hvad vi gør. Og det er det også, når det kommer til vores sponsorater”, fortæller direktør Kim Lautrup.

”Team NPV – Carl Ras Roskilde Junior har en stor plads i vores hjerte, fordi de netop arbejder så fokuseret med talentudvikling. Samtidig lægger vi stor vægt på, at holdet også har øje for de unge talenter som hele mennesker. En vigtig værdi, som vi nemlig også deler, er sammenhold, og det er noget af det, som de unge mennesker får gennem deres sport. På Team NPV – Carl Ras Roskilde Junior får rytterne en masse fantastiske oplevelser, blandt andet cykelløb i udlandet, som er med til at give dem selvtillid og sammenhold.”

Fotograf Bjarne Kubel. Kontakt os venligst for high-res billeder.