Team Børkop Cykler – Carl Ras, Roskilde Junior henter ungdoms OL GULD vinder

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]
[av_image src=’http://teamroskildejunior.com/wp-content/uploads/2017/10/IMG_0755-300×300.jpg’ attachment=’1448′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_full]

[av_textblock size=’18’ font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

WILLIAM BLUME LEVY

[/av_textblock]

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
William Blume Levy kommer til holdet fra Horsens Amatør Cykleklub. William er en stærk temporytter, hvilket han understregede, da han denne sommer vandt Guld ved Ungdoms OL i Ungarn. William er ligeledes dansk mester på landevejen og i holdløb i 2017. William er en stabil og vellidt rytter, som har flere individuelle sejre. Han vandt blandt andet enkeltstarten i det internationale etapeløb Grand Prix Matousek i Tjekkiet i år og slog Bernie Eisels 20-årige rekord. I foråret vandt han etapeløbet Youth Tour og har podiepladser i det samlede klassement i både Grand Prix Matousek i Tjekkiet og Criterium Européen de Jeunes i Luxembourg. William er desuden en habil crossrytter og vil i 2018 også forsøge sig på banen.
[/av_textblock]

[/av_one_half][av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
William Blume Levy kommer til holdet fra Horsens Amatør Cykleklub. William er en stærk temporytter, hvilket han understregede, da han denne sommer vandt Guld ved Ungdoms OL i Ungarn. William er ligeledes dansk mester på landevejen og i holdløb i 2017. William er en stabil og vellidt rytter, som har flere individuelle sejre. Han vandt blandt andet enkeltstarten i det internationale etapeløb Grand Prix Matousek i Tjekkiet i år og slog Bernie Eisels 20-årige rekord. I foråret vandt han etapeløbet Youth Tour og har podiepladser i det samlede klassement i både Grand Prix Matousek i Tjekkiet og Criterium Européen de Jeunes i Luxembourg. William er desuden en habil crossrytter og vil i 2018 også forsøge sig på banen.
[/av_textblock]