Danmarks mest vindende U17 rytter kører for Team Børkop Cykler – Carl Ras, Roskilde Junior i 2018

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]

[av_image src=’http://teamroskildejunior.com/wp-content/uploads/2017/10/Frederik-Launch-300×300.jpg’ attachment=’1438′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=’18’ font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

FREDERIK WANDAHL

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Frederik, der i forvejen kører for Roskilde Cykelring, bliver et stærkt kort i 2018-teamet. Frederik deltog i dette års UngdomsOL og har i år vundet guld på enkeltstart til DM og ligeledes guld ved U17 DM i Omnium på banen og U19 DM i pointløb. Frederik er en yderst erfaren og klog etapeløbsrytter og har i år vundet det samlede klassement i to af Europas største løb Grand Prix Matousek og Criterium Européen des Juenes. I begge løb tog han både pointtrøjen og bjergtrøjen. Frederik er en alsidig rytter, der kan træde en enkeltstart, er stærk opad og han elsker en god spurt.
[/av_textblock]

[/av_one_full]