Sylvester Vittinghus Stokbro

Instagram: @stokbro_sylvester/
Resultater og information: First Cycling / Pro Cycling Stats / Feltet.dk

Præsentation:

Sylvester Vittinghus Stokbro bliver en del af teamet i den kommende sæson. Sylvester er et af de største talenter på den danske U17 scene og har udmærket sig med flere topresultater i 2023, b.la. som samlet vinder af Pinsecuppen.

Sylvester er lynhurtig på stregen men er samtidig med alsidig og kan også køre en god TT samt i udbrud. Denne alsidighed gør at han også er en del bruttolandsholdstruppen på både bane og landevej.

Sylvester kommer oprindeligt fra badmintonverden, men skiftede for et par år siden ketcheren ud med cyklen og har siden ikke set sig tilbage. Den opmærksomme læser vil også se at Sylvester har et efternavn der rimer på både badminton og cykling – og ja, det er rigtigt – han er i familie med begge hans kendte navnebrødre.

Om Sylvester siger ledende sports direktør Rasmus Andersen ”Sylvester har den der næse for cykelløb som man ikke altid kan træne sig til. Han er ikke den største og der er også flere der træder flere watt end Sylvester. Men han sidder altid de rigtige steder når vi nærmer os stregen. Vi glæder os til at hjælpe Sylvester med at udfolde sit talent i Danmark og udlandet.”

Sylvester er ligesom Jens oprindeligt fra Holbæk Cykelsport og for at det ikke skal være løgn, går de også i klasse sammen på gymnasiet i Holbæk.

Vi har også talt med Sylvester om drømme og idoler:

Hvilket løb drømmer du om at vinde som Elite?

Jeg drømmer om at vinde et mesterskab som Vm, Em eller Dm da jeg synes der er noget fedt over, at køre i en trøje”.

Hvem er dit største idol indenfor cykling og hvorfor?

Mads P eller Mathieu van der Poel. Jeg kan godt lide måden de vinder cykelløb på”.