Sebastian Brandt Christiansen

Instagram: @sebastianbrandt_c/
Resultater og information: First Cycling / Pro Cycling Stats / Feltet.dk

Præsentation:

Sebastian Brandt Christiansen tager også 2. året på teamet og det er vi glade for. Sebastian har udviklet sig meget igennem 2023 og vi ser frem til at kunne fortsætte de gode takter her i 2024, så er vi sikre på at sejrene nok skal komme til Sebastian og teamet.

Sebastian er relativ ny i cykelsporten, og kommer oprindeligt fra Holbæk Cykelsport. Sebastian har allerede nu stor erfaring i at køre cykelløb hvad enten det er i Danmark eller ude i Europa, fordi han har været en fast del af teamet i sidste sæson.

Om teamets forventningerne til 2024 siger sportsdirektør Rasmus Andersen ”Sebastian er under en konstant positiv udvikling og med endnu flere løb og løbsforståelse kan vi spille Sebastian ud på flere måder og derved udvikle ham yderligere så Sebastian også får kørt sine chancer – er sikker på, at Sebastian her hen over vinteren for bygget endnu et lag på i form af øget udholdenhed til de hårde løb i foråret”

Sebastians egne forventninger til 2024: “Den videre udvikling som cykelrytter og få flere podie placeringer i både udland og Danmark. Som Sebastian også siger, så er det jo svært ikke at kigge op til en anden lokal rytter fra Holbæk egnen som gør det ganske flot nemlig Mads P, som både er stærk og har en fed karakter”.

Sebastian passer også en 2G på HF linjen i Holbæk ved siden af sin cykling.