Peter Bheki Kring Laursen

Instagram: @peterbheki_
Resultater og information: First Cycling / Pro Cycling Stats / Feltet.dk

Præsentation:

Peter Bheki Kring Laursen er også at finde på holdet i 2024 udgaven. Peter har haft et godt, lærerigt første år på holdet. Peter fylder meget, men det er bestemt på den gode måde for han er både en god ven og også ofte ham der sætter det gode humør op, og er altid klar til at arbejde og ofre sig for det fælles mål.

Sportsdirektør Rasmus Andersen siger om endnu et år med Peter: ” Peter er en spædende rytter, stor cykelløbsforståelse, udeholdene, alsidig – en sand fighter.  Peter er den ryttertype at uanset hvilken opgave han bliver stillet, så bliver opgaven løst. Vi har heldigvis fortsat ting, som vi sammen skal udvikle på det kommende år”.

Peter har selv store forventninger for 2024: “At være forbilledlig og hjælpe de ” nye ” godt i gang på et af Europas bedste juniorhold. Samt at der i 2024 kommer rigtig hul igennem til sejrene” – hvilket vi på holdet slet ikke er i tvivl om, at der nok skal komme.  

Når vi spørger Peter hvem hans største idol er, så for man måske et noget overraskende svar:

”Jeg ser super meget op til en rytter som Patrick Frydkjær, som jeg kørte med på holdet sidste år – Den udvikling han har taget fra sit første junior år til andet år er helt utrolig stort, så er han også en god ven”.

Sådan er det med Peter, det er det nære og ikke det flyvske der har værdi og med begge ben godt plantet på jorden –  selv om han kører rasende stærkt og klogt.

Naturligvis ser Peter også længere ud i fremtiden og måske en dag at vinde Tour de Swiss, ville være et af de store mål.

Udover cyklingen så får Peter også tid til at passe skolen 3G på Falkoner gården på en Team Danmark ordning og så lige et fritidsjob hos Pas Normal Studios.