Oskar Louw Larsen

Instagram: @oskarlouw/
Resultater og information: First Cycling / Pro Cycling Stats / Feltet.dk

Præsentation:

Oskar Louw Larsen er ny første års rytter på teamet og samtidig holdet yngste rytter. Oskar er lille af statur og en rytter der uden tvivl kommer til at gøre sig godt i bjergene og de kuperet løb, men som også har en evne til at køre meget stærkt i fladt landskab og begå sig godt i positionskampene. Oskar har en lang række podieplaceringer med sig fra U17 og tempoegenskaberne har han vist med både en sejr samt en tredjeplads til u17 DM i enkeltstart.

Sportsdirektør Rasmus Andersen siger om tilgangen af Oskar: ”Oskar er en spændende rytter, som vi kommer til at kunne bruge i mange sammenhænge. Jeg har store forventninger til Oskar i de kuperede løb vi skal køre i Europa, hvor jeg tror han kommer til at køre stærkt. Samtidig er Oskar ikke bange for at tage arbejdshandskerne på, og hjælpe holdet i alle slags løb”.

Oskars talent gør også at han er en del af bruttolandsholdstruppen, både på landevejen og banen.

Oskar glæder sig til at debutere for teamet, og siger selv om forventningerne til 2024: ” Jeg håber på at blive en bedre cykelrytter både taktisk og fysisk, men også at lære at køre som et hold. Og så ser jeg rigtig meget frem til at køre på teamet, da jeg altid har set meget op til de ryttere der tidligere har kørt på holdet. Jeg håber derfor på, at få en masse uforglemmelig oplevelser med holdet”

Oskar siger ligeledes, at han ikke har noget konkret idol, men ser meget op til ryttere der laver vilde præstationer. Det kan meget vel blive Oskar selv, da han med sin offensive køre stil ofte tager chancen langt ude, og prøver at komme på forkant. Oskar holder et sabbatår fra uddannelse, og arbejder ved siden af cyklingen i SuperBrugsen i Roskilde. Vi byder Oskar Louw Andersen et meget stort velkommen, og glæder os til 2024 sammen på teamet.