Gustav Johansen

Instagram: @gustav_mj06/
Resultater og information: First Cycling / Pro Cycling Stats / Feltet.dk

Præsentation:

Gustav Johansen fortsætter som 2. års rytter i 2024 på teamet. Gustav kom lidt utraditionelt på teamet i løbet af sæsonen, men er faldet godt til og gjort det godt socialt og sportsligt. 2024 bliver dermed Gustavs første fulde sæson og Gustav ser meget frem til at opleve hele optakten og ikke mindst træningslejren i Calpe.

Gustav siger selv om forventningerne til 2024. ”Mine forventninger er, at følge op på de resultater teamet har kørt hjem de sidste mange år og derudover har jeg en personlig forventning om at komme godt videre efter juniortiden.”

Om tilgangen af Gustav i 2023 og forventningerne til 2024 siger sportsdirektør Rasmus Andersen ”Gustav er en rigtig god dreng og en værdsat team player. Gustav kom ind midt i sæsonen, men viste med det samme at han ville ofre egne chancer for at hjælpe teamkammerater. I 2024 skal Gustav, udover at hjælpe teamet, også køre sine egne chancer, og vise at han kan bruge sin råstyrke og cykelløbsforståelse til at sidde i finalerne i løb både i Danmark og Europa. Det glæder jeg mig til at hjælpe ham med”.

Og netop løb i udlandet er noget Gustav glæder sig til. Gustav kan godt lide hårdt cykelløb og elsker at køre i stoddervejr. Så regn og blæst i Belgien kommer ikke til at afskrække ham, der også som drømmemål har at vinde Paris-Roubaix som eliterytter i fremtiden.

Ved siden af cyklingen arbejder Gustav som cykelmekaniker hos Heino cykler – færdigheder som vi allerede har nydt godt af i forbindelse med styrt på landevejene i Belgien. Vi glæder os til endnu en sæson med Gustav på teamet.