Anton Louw Larsen

Instagram: @anton_louw_larsen
Resultater og information: First Cycling / Pro Cycling Stats / Feltet.dk

Præsentation:

Bronzevinderen fra DM på landevej – Anton Louw Larsen – forlænger med teamet. Anton er 2. års rytter og fortsætter på holdet. Anton har kørt en super flot sæson som 1. års rytter på Team NPV –Carl Ras Roskilde og er klar til endnu en tørn for teamet i 2024. Anton har været en af de klart mest dominerede 1. års ryttere både i Danmark og udlandet.

Ledende sportsdirektør, Rasmus Andersen udtaler ”Anton vil i 2024 blive en af de bærende kræfter på teamet. Med hans rutine og erfaring skal han støtte de nye unge ryttere, samtidig med at Anton helt sikkert kommer til at køre med om podiet, både i Danmark og vores mange løb i udlandet”.

Anton er en alsidig rytter som kan lidt af det hele – og derfor er han også en del af bruttolandsholdstruppen, både på landevej og bane, og både han og vi forventer at han skal ud og køre løb med landsholdet i 2024.

Vi har talt lidt med Anton om 2024:

Hvad er dine forventninger til at køre i Uno-X – Carl Ras Roskilde Junior i 2024?

Jeg tror, at det bliver et sindssygt fedt år på Uno-X – Carl Ras Roskilde Junior. Det er nogle rigtig gode gutter, der er på holdet, så jeg glæder mig til at være sammen med dem, og køre nogle fede løb med dem. Og så glæder jeg mig til at se, hvad samarbejdet med Uno-X byder på.

Hvad vil du gerne forbedre i 2024?

Jeg håber på at forbedre min holdbarhed i de lange løb, og være lidt bedre kørende i starten af sæsonen end jeg var i 2023.

Anton går i 2.G på Roskilde Katedral skole på en Team Danmark ordning.

Vi siger velkommen til Anton i 2024 og glæder os til en forhåbentlig forrygende sæson, med både gode egne resultater og som rolle-model for de unge nye ryttere.