Aksel Storm

Instagram: @stormaksel/
Resultater og information: First Cycling / Pro Cycling Stats / Feltet.dk

Præsentation:

Aksel Storm er ny 1. års rytter på teamet i 2024, og kommer fra Roskilde Cykle Ring hvor han har kørt de sidste mange år. 2023 har været lidt skadesplaget, men Aksel går ind i 2024 med stor motivation. Med Aksel på holdet, får vi en ægte fighter, som ikke er bange for at tage slagsmålet i positionskampene på både landevejen og banen. Han har en god placeringsevne og han slipper aldrig sin plads i feltet  – meget vigtige egenskaber med store felter og smalle veje i udlandet.

General manager, Michael Kisum byder også Aksel velkommen på teamet ”Vi har haft fornøjelsen af Aksel flere gange i løbet af 2023 til diverse arrangementer. Jeg kender Aksel godt fra hans mange år i Roskilde Cykle Ring. Her har vi en rytter der kan lidt af det hele, hvor vi sammen skal have slebet og poleret nogen af kanterne således at Aksel bliver endnu dygtigere på alle parameter ”

Aksel håber at 2024 og tiden på holdet vil udvikle ham yderligere og ser frem til at køre som et hold som teamet er kendt for, de mange gode udenlandsløb samt at han får udviklet evnen og overblikket som vejkaptajn. Udover at bidrage til holdet vil Aksel også i den kommende sæson arbejde på at forbedre sin enkeltstart“.

Hvem ved hvor det ender men drømmende er der, både om at vinde regnbuestriber og det magiske Paris-Roubaix. Og Aksel er godt på vej, med mange gode resultater det sidste år.

Af de store stjerner ser Aksel, Peter Sagan som noget ganske særligt og ikke kun fordi han har 3 x regnbuestriber men også for hans alsidighed.  Ud over at køre landevej samt banecykling går Aksel i 9. klasse på Trekronerskolen i Roskilde