Teamet rydder bordet og vinder junior cuppen suverænt

[av_heading heading=’Teamet rydder bordet og vinder junior cuppen suverænt’ tag=’h1′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
DEMIN Skilte Junior Cup er den landsdækkende prestigefyldte løbsserie med 7 afdelinger hen over sæsonen. I weekenden skulle de to sidste afdelinger køres i det meget kuperede område omkring Ydinge skovhøj og Ejer bavnehøj. Der blev budt på cykelløb i absolut verdensklasse. Teamet satte sig effektivt på tronen som Danmarks suverænt bedste og stærkeste juniorteam. Med dobbelt sejr i begge afdelinger blev al modstand fejet af bordet.
[/av_textblock]

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]
[av_image src=’http://teamroskildejunior.com/wp-content/uploads/2017/09/Skjel-samlet-vinder-300×200.jpg’ attachment=’1072′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

Mattias Skjelmose samlet vinder af cuppen

[/av_textblock]
[/av_one_half]

[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]
[av_image src=’http://teamroskildejunior.com/wp-content/uploads/2017/09/Larsen-vinder-300×200.jpg’ attachment=’1069′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

Mathias Larsen vinder sidste afdeling af junior cuppen

[/av_textblock]
[/av_one_half]